Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns som sagt rätt många flöden jag är skyldig till vilka handlar om det som detta återgivna brevsvar från mig tar upp ... - Publicerad här tidigare i september 2013. men i sak torde den sakna bäst före datum ...


Om att vi inte bör kommentera innehållet ...

... i de texter vi läser här 
utan ska hålla oss till
att enbart se till stil
form och språklig
uppbyggnad etcetera ...

En skrivarvän kommenterade min senaste text ...

''Jag respekterar att du har en annan åsikt ... ''

... med följande avslutning på sin kommentar ...

''Visst ska man inte kommentera innehållet,
utan bara sättet att skriva,
men jag tror inte du tar illa upp... ''

Dessa avslutande ord fick mig att inte kunna låta bli att svara 

med följande ord - Tror många känner igen dem i andra former
från mina tidigare textflöden kring skrivandet och det som
hör kommenterande till här på poeter.se ...
Ett svar jag bara heller inte kan låta bli att återge som en del
av denna utifrån svaret inspirerade text så att fler 
kan ta till sig det ...
Om än jag redigerat det lite grann ...


Utbyte av åsikter, funderingar
och allmänna eller enskilda 

reflektioner anser jag
är själva fundamentet
och jämväl inspirationskällan
till vårt skrivande ... 


Nej, jag tar verkligen inte illa upp! 

Och om vi inte önskar få
kommentarer på innehållet 

så är vi knappast
några författarämnen ens ... 


... utan snarare akademiker
med inriktning på 

språket i sig och kanske
dessutom förmodligen litteraturvetare
i allmänhet  ...

Men för mig är de som
enbart inriktar sig på skrivandet 

och när de ej vill kommentera
eller få kommentarer på innehållet, 

intet annat än renodlade Ordbehandlare ... 

Författarskap handlar om
att ha någonting att berätta 

vilket förutsätter
åsikter, tankar och funderingar
om det mesta ... 

... men att man så ock
har förmågan att förmedla
det man vill berätta 

i skriftad form
på ett sätt som når fram och berör läsaren ... 


Tackar ödmjukast för alla reflektioner kring
och kommentarer till det jag förmedlar i mina textflöden här! 


Önskar dig en fin dag! 

Kram 
Peter 


 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-27 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP