Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( På Poet.se och även annorstädes?)


***Snuttifikations-tabellen***



Snuttar du mig

Snuttar jag dig.

På vår egen snutte
-filt snuttar vi oss
då olyckligt i smyg

Och tycker Omvärlden
är så hemsk o fruktans
-värd dryg!

För snuttisar äro vi alla
Falleralla. Trall-la la-la!








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-28 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP