Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplev kraften i känslor genom dikter på 'Ordens Äventyr' – en resa genom ordens djup och kraft. Utforska din inre värld genom poetiska uttryck – en äventyrlig resa som berör hjärta och själ. www.ordensaventyr.com


Stilla Rörelser och Spirande Glöd

Berika mig med lärdom, varje dag en ny erfarenhet
Ett nytt steg, ett nytt mod, diktaturens pilot
Våldgästa mina drömmar och visioner
Låt mig blåsa glaset i tidens ur
Jag står stilla men ändå rör sig jorden
Min hållplats är i gränden vid stationen

En bokcirkel, en bioduk, jag är en entusiast
Ni är min målar duk, min passion i livet
En spirande glöd med framtidstro
Måttligt benägen till klassiska stordåd
Ur askan föds ljuset, detta är början på min bok

Kapitel ett, skriv, skriv, skriv, det är inte lätt
Kapitel två, bara fortsätt så
Kapitel tre, spänning krävs för publiken
Fortsättning följer, är en bra slutreplik
Bygg upp hoppet, viljan till mer

Det är med nyfikenhet, lärdom och mirakel
Jag breder väg åt mig själv, vidgar mina vyer
Ett försök till en strävan, emot Mount Everest
Liknelser är bra att ha till hands
När man sätter på pränt, massa magiska ord




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-01-28 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP