Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite elakt av mig att sätta denna titel - men det lär ge resultat i läsarstatistiken ... och vad säger det om publiken? ... - vilket det gjorde när texten publicerades i september 2013 och så även förväntas så göra idag


Sex, BDSM och andra läckra lockelser ...

... renderar som titel
mer som regel
än undantag
synnerligen många läsare
redan samma dag ...

Men även om 
mindre lockande titlar
bekräftar regeln ovan
så är min text om USA
klockan 22.43 i går kväll
ett rekordartat exempel
på att det jag förmedlar i textflödet
gäller lite för mycket utan
tillräckligt många undantag ...

Två (2) läsningar och En (1) applåd
inom två och en halv timme
är den lägsta responsen
någon av mina texter någonsin fått ...

Antalet läsare i sig
berättar för mig
att det inte är en mindre bra text
utan mer att själva titeln 
är det som får de flesta 
att undvika att ens läsa 
vad som i det berörd textflödet
egentligen står ...

Nog är vi rent generellt sett
lite mer än vad detta visar på
att vi här på poeter.se är???!

Själv läser jag inte textflöden
utifrån deras titel
utan för att jag är nyfiken
och lockas mer av 
vad skribenten har att förmedla
än av själva rubriken ...

Fenomenet med titel-hysterin
som intresset allt för mycket styr
får mig lite att tänka på en gammal
buktalar-show där det som 
lever kvar sedan många år är
följande lilla återkommande 
replik från buktalaren till dockan ...

- ''Säg hej till publiken''




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-29 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP