Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renhetsbad i bastun



Kloakgrodan dog

I kombination med
för mycket renhets
-bad och värme

Trots att den försökt
att
anpassa sig så mycket

Helt enkelt fel art på
rätt plats

Hade det gått lättare
med rätt art på fel
plats?


Något som i förlängningen
bara en evolution kan svara
på?







Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-01 12:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kanske Nouveau?

2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP