Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska inte


Jag ska inte skrämma demonerna
som bor inom dig

Jag ska inte ta tiden
du äger

Jag tänker inte kräva något
av dig

Jag tänker inte gå
när du behöver mig...




Fri vers av Martin H
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-08-20 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin H
Martin H