Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken


Solen värmer mot tegelväggen

Ljuset på morgonen tilltar

Du längtar framåt

Men är kvar i vinterns trygga famn

Sommarens vedermödor är glömda

Det är värmen,
temperaturen,
Det där ljumma
som vi inte är bortskämda med som du trånar efter.

Du kan skönja det vid din tegelvägg
Du får ett smakprov
Det gör dig lycklig




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-01 13:14



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Minsta tecken kan starta en förhoppningsprocess.

2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP