Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Existens-berättigande?*



Att vara ett"jag är"
eller"ett ärr" in i
någon annans liv

(över som under)

Att balansera på
knivens egg eller

Låta den skära in
i andras skinn

alldeles nära inpå
ens egen intillligg
-ande kind

som en blind höna
av
nedtystad hämnd

Kan även det bli
till en avgörande
skillnad för någon
-ting?

I det långa loppet
av
ett kort ögonblick

In i Universums
evigt försumbara
historia.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-01 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP