Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack ja. ..


Dikten är diktarens
Hittebarn in i en
oväntad tillvaro

Hur gärna vill
de ej överleva

Tills de öppnar
upp sina kodade
bokstäver inuti
en annas hjärna


Barndomens vete
-längd doftar ju så
gott

Men av någon an
-ledning kan du ju

Aldrig äta upp den.

Eftersom den lever
blott i sin egen för
-gångna dröm.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-02-01 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP