Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Luma: https://www.cow.movie/ Leif från svensk ”kött”bonde gård


Handla kärlek rätt

Vad vill ni
egentligen
med oss

Ni säger ni älskar oss
men ni låter oss inte
leva vårt egna liv
utan vi får tjäna er
tills våra kroppar säger nej

Ni säger ni älskar oss,
vilket märkligt uttalande,
när ni dödar oss och vi
tjänar er en sista gång
när våra kroppar sagt nej

Vari finns kärleken
att utnyttja sin käraste
och efter att pressa ut
det sista ur oss
skickar ni oss till slakt

Vi tror inte ni vet
vad riktig kärlek
faktiskt är

/Luma & Leif




Fri vers av AgnesKenshin
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-02-01 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesKenshin