Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jo Frederiks art ”The Kill Floor and the Kitchen”


MEDAN DJUREN BARA ÄR DÄR

Dags för förmiddagsfika
Djuren går ändå ingenstans
I alla fall inte vid er station
Ska bli gott med kaffe
Och skinksmörgås
Medan djuren bara är där…

Ni har tidigare intalat
(Inför er själva)
Ni är goda människor
Att ni gör gott i livet
Och skadar ingen

Numera är det inget
Som nödvändigtvis krävs
För att få jobbet gjort
Oj redan dags för lunch

Ni ville göra gott
Men det blev så fel
Avtrubbningen kom på köpet

Våldet, en del av arbetet
Om inte helt och hållet

Dags för eftermiddagsfika




Fri vers av AgnesKenshin
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-13 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesKenshin