Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Edgar’s mission, en ”värp”höna nu säker (från förtryck) på djurfristaden i Australien


Ett liv (värt leva)

Du

Ett andetag
Ett liv
En kropp
Ett djur

Det kunde ha varit du
som levde så här…

Vilket liv värt att leva,
med vår syn på andra djur




Fri vers av AgnesKenshin
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-31 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesKenshin