Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild från Animal Equality


Lev och låt leva

Vi pratar om fred på jorden
Att vi ska älska vår näste,
Respektera varandras val
Och hålla ihop i nöd & lust

Till vilken nytta…
Så länge djurförtryck finns
Och Jordbruksverket gillar lagen
Gapar fred på jorden tom

För var finns världsfreden
När vi systematiskt,
på löpande band,
Utför världskrig mot andra djur

En värld där våld
Inte föder våra magar
Är en fridfull plats (att leva)
I samklang med djur & natur




Fri vers av AgnesKenshin
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-27 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesKenshin