Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Katrineholm Chicken Save


Alla hjärtans dag vibrationer

Vad får dig att banka
lite extra inombords

Vad är din passion,
som ger dig goda kickar

Ja vad får dig på fall;)

Något att fundera över
nu när Valentine vässar sin kärlekspil
inför kommande kärleksdag!

Själv drivs jag utav kärleken
till icke mänskliga djuren

Strävan efter rättvisa & frihet
- för oss alla

Baksidan, att göra ingenting,
vore förkastligt, då likgiltighet
bidrar till fortsatt djurförtryck

Välkommen att med Animal Save Sweden
stå upp för djuren den 14 februari kl 10.00
utanför ett av Sveriges dödligaste platser!

Katrineholm Chicken Save anordnar vigil
utanför Kronfågel slakteri i Valla Katrineholm

… för även på kärlekens dag ska 200 tusen
kycklingar möta en fasansfull sista stund i livet!

Att delta vid en manifestation utanför ett slakteri
är hjärtskärande, men även fint på något sätt
att visa solidaritet till de chanslösa små liven

Läs mer om eventet på Facebooksidan
”Katrineholm Chicken Save”




Fri vers av AgnesKenshin
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-03 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesKenshin