Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilseffekten

Världen
Allting hänger ihop
Vilka ord vi väljer att säga
Vilka handlingar vi utför
Vad vi tror på och uppfattar
(som korrekt…)
Vad vi tycker, vad vi tänker
Världen går att göra bättre
Det börjar med oss
Jag väljer veganism
Vad väljer du




Fri vers av AgnesKenshin
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-16 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesKenshin