Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min vän Noahs öron, Malvadal grisfristad


Aktsamhet till liv

Lyssna noga

Det är enkelt
Att ta någons liv

Pang
Du är död

Men kan vi ge
Den dödes liv åter?

Gilla gris
Grilla inte Noahs artfränder!




Fri vers av AgnesKenshin
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-10 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesKenshin