Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AL MIO PICCOLO GRANDE AMORE/TILL MIN LILLA STORA KÄRLEK

 

 

In questa stupenda serata di giugno

faccio un tuffo nel passato

dove non lontano da qui

scrissi dun amore intenso 

che doveva durare nel tempo

e non lo fu .

in questa tiepida serata

porto alla mente

quello che anni addietro

mi fu piú giulivo.

tanto era il mio amor per lei servito

che rimmará nel tempo

e mai verrá smentito

poiché il mio cuor 

ora come allora

si riempie d´amore

capisco che lei resterá in me

sino l´ultima mia ora.

 

 

I denna underbara junikväll

dyker jag in i det förflutna

där jag inte långt härifrån

skrev om en intensiv kärlek

som skulle ha varat i tiden

men det blev inte så.

I denna ljumma kväll minns jag,

det som år tillbaka gav mig mycket glädje.

Så stor var min kärlek till henne,

att den kommer att vara i tiden

och aldrig glömmas.

Eftersom mitt hjärta

nu som då fylls av kärlek,

förstår jag att hon förblir i mitt hjärta

till mitt sista andetag.

 

 

 

 

 




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-04 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP