Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min allra första dikt, storasystern till alla mina andra texter...


Ängel

din fot
är smyckad med kristaller

min vad
bär spår efter strid

din arm
är rader av pärlor

min axel
har djupa ärr

dina ögon
är som himlavalvet

min hjässa
är prydd med en törnkrans

min själ
är fri som fågeln

din själ
är långt bortom gryningen




Fri vers av Sushi
Läst 657 gånger
Publicerad 2006-08-20 14:55



Bookmark and Share


    så är det bara.
Det var den här jag tyckte så mycket om :)
2007-06-09

  ms jessicaever
den här är ruskigt bra.




du borde aldrig sluta skriva.
2007-03-07

    Kattkyssar
Det var en jättefin dickt som går rakt in i hjätar :)
2006-10-16

    Camillaa
SÅ underbar!
du fick mig verkligen att tänka till
Bokmärkt !
/ C *
2006-10-15

  molly
jag ryser =)
2006-10-10

  jennie.
:) mkt bra, blir ordlös. Du formulerar och förmedlar ditt budskap på ett helt fantastiskt sätt!! :)
2006-09-02

  Eldara
äsch, det skulle bli en fyra. förlåt för mitt skjutgalna finger :)
2006-08-20

  Eldara
Åh... så fin, så fin!
2006-08-20

  Nile
Jätte bra!
man blir ordlös...
2006-08-20

  fannen
nice! äntligen en enkel dikt som jag förstår
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Sushi