Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskad


Ynnest


Är du verkligen säker på
att du menar vad du säger

Nyss sa du att du älskar mig
i presens
Du älskar mig alltså just nu

Jag blir lika glad och förvånad
varje gång du säger det
och det gör du varje dag

Är du verkligen säker på
att du menar vad du säger

Är jag värd att bli älskad
Du säger det
och menar det säkert också

Vilken ynnest
att varje dag få känna mig
älskad av dig




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-07 00:45



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så fint att känna sig älskad!
2024-02-13

  Susen VIP
Fina ord om just kärlekens ord. Superfin bild tillika i harmoni
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP