Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvandla mig

jag är den jag är
och vet att
jag snart ska
förvandlas
till en gud.

då ska liten
hägglund ta och
bli den snyggaste
och friskaste

kära nån
det spelar ingen
roll om det blir
som när jag var 22

det blir allvar av
då och nu




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-07 23:55



Bookmark and Share


  AKT VIP
Sorgset.
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP