Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Så strål-ande var ändå Uranet. ..*


När Kristdemokraterna
bytt namn till

"Kärnkrafts-demokraterna"

Vad gör icke en del poli
-tiker för att få tillgång


Till 3000-4000 miljarder
Av folkets pengar

Allt för den omättbara
Energi-hungerns skull

Att ändå kunna mätta
människor o marknad

Med klimatvänlig radio
-aktiv strålnings-kraft

Allt i den helige Gud
-sonens namn.

Halleluja och Amen
för det!










Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-08 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP