Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KURSÄNDRING

 

Milda makter giv oss styrka

att ändra dessa takter

så nytt tänkande vinner  styrka

att leda oss ur dessa osunda trakter

så nytt liv får gro och spira i harmoni med skapelsen

så att människan slipper ställa och styra.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-09 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP