Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekstragedi



Inhalerade avbrytskvartal blir till ett segt förtal i sjungandets dansregi, svidande rader på ens knän där du senare låg kvällen du gav dig av, fladdrande näsborrar i sommarregn, taggtråd kring ett tvinnat hjärta, endorfinerna ger mig lyckorus i tusenfall, passionen glödhet likt magma i mina brännskadade kärl, barrikerat hjärta men jag låter dig endå in så väl, kärleksalibin existens är ett sorgset avsked, tvinnad sårskorpa du rev upp min själ likt ett tomt papperark du la ner i en fylld papperskorg. En natt utav ömkan, sårbarheten föll på plats. Jagad i nuet, jagat i slutet.


Du,

är,

en,

välskriven,

tragedi.




Fri vers (Fri form) av SvartPortal
Läst 43 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-09 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartPortal
SvartPortal