Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GaLensKAP


Tuggar fradga med tuggummibitar,
Kvarlevorna är tragiskt sårbara och öppnade för verkligheten att bevittna.

Alkoholen fyller kraniet till toppen,
Toppen blir botten.

Lösa trådar som faller mot golvet,
Fallande tårgas.

Färger lika blöta som regnets tårar.

Jävlar och helvete skapar jag,
Spökjävlar och huvudlöss om nätterna.

Kramar ur blodet från armarna.


Låt mig brinna ut,
Dö bort.




Fri vers (Fri form) av SvartPortal
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-19 18:09



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Intressant med gemena och versala i rubriken. Det jag fastnaf för är "Jävlar och helvete skapar jag,
Spökjävlar och huvudlöss om nätterna." och tänker vad våra föreställning ställer till det med.
En text att begrunda, Fint!
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

SvartPortal
SvartPortal