Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grått är också en färg


se mig
hör mig
även och oavsett
om grus är vackrare





Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-10 22:57



Bookmark and Share


  karenina VIP
Och det är en vacker färg. När jag läser din text kommer jag att tänka på två saker, grått och grus som i benämningen att det skulle vara ngn/ngt som känner sig betydelselös och därför vill bli sedd. Tänker också på grått hår, silvervitt.
2024-02-11

  KYREUS of Sweden
Palett-ballet
2024-02-11

  lodjuret/seglare VIP
Alltså, grått är en nyans av färg, blanda in vitt i svart hår, så ser det ut att vara grått. Mera vitt hår bland mörka strån så ser det möjligt mera grått ut . Blanda gult med blått och det blir en nyans som fått heta grönt. Mera ljus färg i grönt blir nyansen ljust grön. Mera mörk färg i nyansen grön, blir mörkt grön.Grundfärgerna är gul, blå, röd. Sedan finns det vitt och svart (vilka det diskuteras kring om de är färger eller resultatet av 'ofärgat' eller 'alla färger tillsammans'). Men varför vara 'petig'. Ordet 'fred' finns bara om någon först sett till att det blir 'krig'. När 'krig' är slut uppstår så 'fred'. En del (människor) vill kalla tävling för strid eller strid för tävling. Det går att kalla saker för något. Vad något är beror på personens sätt att tolka skeendet. Man kan kalla en operation för hemlig och hemlig agent på sjukhus, är med om en hemlig operation.
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP