Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Baltic Queen


ett skepp kommer lastat (+ II )


utan min skugga
stävar skeppet genom natten

bort till parken där poeten dog
vintervassen vaggade
och min skugga blev förlorad

imorgon ska de knotiga tallarna brinna
för nu gäller tand för tunga
ingen själ min skugga
när paraplyet vänder sig

poeter kan inte dö









Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-07 23:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
We Will Never Die!
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP