Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspoesi

Hår lika gyllene som den skinande solen
Hud lika len som den dyraste silken
Ögon lika klara som det kristallrena havet
Läppar lika röda som den fullt blommande rosen
Skratt lika glädjande som den vackraste vädret
Ord lika mjuka som den skönaste filten
Hjärta lika varm som den ankomna sommaren
Själen lika ren som nyfallen snö
Godheten lika ärlig som en utvald jungfru
Värmen lika omfamnande som en hjärtlig kram
Kärleken lika äkta som mina känslor för dig
Känslorna för dig lika djupa som kosmos oändlighet




Fri vers (Prosapoesi) av Filip Zetterlund VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-11 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP