Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll

De kontrollerar mig.
Hon kontrollerar mig.
Jag är beroende av hennes välmod.

De kontrollerar mig.
Hon kontrollerar mig.
Jag är beroende.

Jag vill vara fri.


xo och tack för att du läst.




Prosa av Dr_Peace
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-02-11 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace