Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


När det enkla blir så självklart

Där i skogsgläntans
mjuka värme
står den vackra huldran
en skogensbrud
mitt i naturens
så skira morgon
i en av skogstrollen
skapad skrud

mystik där ångar
över myren
när hela skogen
så sakta vaknar
vi kan se en vårfjärils
första dans
men den ändå något
där i dansen saknar

nu väcks av kärlek
så fyllda tankar
allt känns oändligt  
och allt är mitt
nu detta enkla
blir så självklart
när vårens känslor
får spela fritt

känn nu naturens
vackra under
när denna vårsol
oss krafter ger
en yster glädje
fyller själen
då kan det hända
att vi alla ler

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-12 15:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om våren som gör en glad
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP