Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( det gäller ej bara att söka och fastna i någonting utan att kunna fara iväg med det( på gott och ont?)


*Inspiration*



Om man är oinspirerad
missar man ibland det
som inte är av nåt värde

Som alla andra över-
intresserade fastnar i

Så far man då tommare
förbi i livets alla skeenden

Men blir kanske lättare
uppfångad och får flyga
fritt iväg

Med skapelsens kraft
där inget färdats förut.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-16 09:05



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Exspiration.
2024-02-16

    Sefarge VIP
Inspiration kan man öppna
upp sig inför och ta emot
genom att ej vara låst
och fördomsfull!
Sen är det ju så
att modet om
vad som nu är
bra o inne det
kommer o går.



2024-02-16

  Kungskobran VIP
Att hitta nya vägar
är något som alla eftersträvar
I bland blir det som Picasso bra
men för det mesta blir det inget att ha
2024-02-16

    Lena Staaf VIP
Inspirationen kan man nog inte styra. Den kommer när den kommer.
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP