Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid min sida

 

 

 

 

 

Vid min sida står en ängel

 

Alltid lika stark

 

Står längst fram i min hejarklack

 

Hon lyfter mig upp

 

Lagar mina vingar

 

Ger mig kraft från ovan

 

Hon lovar alltid att

 

Allt ska bli bra

 

Hon tröstar mig alltid

 

Och läker mig inifrån och ut

 

Vem är hon?




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 950 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-20 19:29



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
En så bra fråga.. bra!
2006-08-20

  * Ammi *
Hon kanske är din tvillingsjäl?
fint skrivet Camilla med vackra ord!
2006-08-20

  prinscess VIP
mmmm
en ängel vid sin sida det känns
skönt
men frågan återstår
vem är hon?
mycket bra skrivet
kram till dig vännen
2006-08-20

  osynlig
Åååh, så fin. hela altet. jag tycker så mycke tom änglar, det vackraste ordet som finns efter "trilla". Alla dessa utvalda orden som är så oerhört underbara. jag älskar den.
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan