Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tja, har inte ens en vettig förklaring längre ... - Det bara blir ... liksom ... Tillkom i september 2013 men innebörd och mening saknar bäst före datum


Alldeles för mycket av dig ...

... är på tok för lite för mig ...

Dig som tänder lågan inom mig
med din blotta närvaro
utan att du ens försöker
att
 på något som helst sätt
föreställa dig eller vara
någon annan än blott bara dig ...

Dig som får mig vilja
se mer av dig
ju mer jag av dig ser ...

Dig som får mig känna
att jag vill få ge dig
allt och så innerligt mycket mer
av all den kärlek 
som jag har
och som ständigt växer inom mig

vilken är ämnad för dig ...

Dig som känner 
att jag precis som den jag är
är den enda rätta för dig ...

... och att jag är den du vill känna
nära, tätt intill
varje morgon när du vaknar
nära tätt intill mig ...

... därför att du mig älskar
och för att jag tänder
lågan som brinner för mig
inom dig ...

Dig som känner
att för mycket av mig
är alldeles på tok för lite för dig ...

... men att du inom dig vet
att det finns mer än tillräckligt
av mig bara för dig ...

... därför att du verkligen mig älskar
och vill hela mig ...

- Så som du känner 
att jag så ock vill hela dig ...

Om du känner igen
och inom dig 

känner att din intuition
berättar för dig
att
 dessa antydningar,
om vad jag önskar finna
och känna 
när jag möter den kvinna
som är ämnad för mig ...,

... skulle stämma överens
med det du känner inom dig
att du skulle kunna vara för mig...

- Då är sannolikheten 
större än du kanske tror
att du är den dig
som är föremålet för
alla dessa evinnerligt återkommande
och varierande affirmationsprocesser
jag utsätter dig
och alla andra stackars läsare för ...

- Men det ber jag inte om ursäkt för!

 ... vare sig om eller för
att jag kanske dig
och så många andra stör
med alla mina upprepade 
om än skiftande versioner
av mina återkommande affirmationer
vilka jag förmedlar
i alla
 dessa mina skriftade ordflöden 
så som jag alltför frekvent ibland 
så uppenbarligen gör ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-19 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP