Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacka inte om respekt

gäng
klaner

snacka inte om heder
när ni sätter vapen och knark
i händerna på trettonåringar

snacka inte om mod
när ni går tio mot en

snacka inte om respekt
när ni lurar pensionen
av äldre damer

en sak till
er musik låter fan




Fri vers av rostspik VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-19 21:31



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

De gör ju det för att rika anständiga vita, vita svenskar behöver koks och annat gott.
Vita, vita anständiga förfasar sig!

2024-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Bifalles!
De är en samling svin, som det tyvärr daltas med.
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP