Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


efter vinter kommer vår


Meteorologi

Meteorologerna spår
meteorologisk vår
ja, den inföll ju faktiskt igår

Temperatur över noll
spelar jättestor roll
för personer med väderlekskoll

Fast det är svårt att tro't
och jag ej är emot
att en blomma slår ut ur sin rot

ganska snart nog jag tror
varma kläder och skor
djupast in i min kammare bor

Efter vinter så lång
lika stort varje gång
att bli tjusad av tranornas sång




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-22 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP