Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I magen

Du ringer sent på kvällen
- Jag har krockat
Det var som ett slag i mellangärdet.

-En olycka kommer aldrig ensam

Du talar om din bil som en baby. Har jag
ägt något och känt så?
Nej det har varit förbjudet
- Inte bli ledsen över materiella förluster

Inte av mänskliga förluster heller. - Du förstår väl att de har andra intressen och vänner. - Du förstår väl att det finns en logisk förklaring till att hon inte ringer. ,-Du måste tänka ur hans perspektiv

Men vem tänker ur mitt perspektiv?
- Inte jag i alla fall.




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-22 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP