Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onyx

 

Beskydda mig

mot onda energier

och sorger

från det förflutna.

 

Ge mig styrka

att gå igenom

det som är svårt

och i inte bara förbi.

 

Beskydda mig

mot dem

som dömmer

och trycker ned.

 

Ge mig styrka

att lämna

det förflutna

som ännu gör ont.

 

Beskydda mig

från negativitet,

och låt den onyxen

gjuta mod i min själ.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-02-23 00:12



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Hoppas det funkar.
2024-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP