Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker längtan



Det är mörkt

Jag är ensam på hållplatsen

Regnet slår mot backen och
reflekterar skarpt mot asfalten i gatljuslampornas sken.

En spårvagn rosslar förbi.

Minuterna tickar långsamt.

Det är kallt.

Att det är fredag och snart helg
är knappt märkbart

Vi kämpar mot elementen

Det är hårt och
kargt

Februarmånaden gör sig påmind och pockar om min fulla uppmärksamhet.
”Än vill jag hålla dig i mitt grepp” är det som den vill säga.

Jag stretar emot
Tar strid

En ”strid” som tar plats varje år men som skall klinga av och landa i grönska och värme är det tänkt

När nu det sker?

Vem vet?

Som alltid oklart

Diffust

En vacker längtan




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-23 04:54



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bra träff på februarikänslan.
Just så det är.
2024-02-23

  Gunnar Hilén VIP
Ja det är snyggt.
2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP