Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


Mitt i min självuppfyllande profetia

Där djupt nere i det mörka
har jag alltid försökt 
att följa stjärnorna
ofta därifrån till hit
och lika ofta härifrån till dit
varje ankomst har blivit
till ett sorts uppvaknande
där jag då på nytt
hjälpligt kunnat se mig själv

men jag har ändå oförtrutet
fortsatt att söka svaren
i mina tafatta försök att bli till ett
med min egen skugga
helt utan att egentligen veta 
var detta kunnat leda mig
men vägen har på något sätt
alltid varit sekundär

jo jag har funnit nya vägar
och samtidigt har jag krympt avstånden
där i mina tappra försök
att täcka nyvunnen mark
men absolut ingen ser
och heller ingen hör mig
men detta har ändå med åren blivit
till en självuppfyllande profetia

men ljuset ska en gång
få visa mig vägen ut ur skuggorna
och jag har ju faktiskt
på nytt fått lära mig att gå
och jag kommer troligen att återvända
den väg jag kommit
på min resa tur och retur
för att bli ett med mitt ursprungliga... jag

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-23 09:03



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"mans mission
is to become
who he is"
- steiner
2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP