Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett monster: Skräck i poesi

Jag skrattar hysteriskt åt blod i mängder
Denna råhet, grymhet, i slasher street
Mörkaste gränden i stadens skymundan
Mitt hem, mitt hus, mitt liv på gatans kalla asfalt
Våld, mord, hotelser, sov på egen risk
Mitt liv är i spillror men ändå ler jag
Psykopatiska drag förgyller min vardag

Jag förintar all vänlighet, all normalitet
Skapar ett monster som drivs till vansinne
Törstar efter färskt varmt blod
Jag är helvetet som bevandrar våran jord
Djävulens avkomma, ett barn av hans blod
Groteska bilder flashar i mitt minne
Kroppsliga gestalter i människors kroppar
Ett Pentagon tatuerat i pannan berikar mitt mod

Fader, ge mig styrkan, vädrar färskt blod
En mil bort, en ensam själ, min lunch är räddad
Mitt fasansfulla vrål ekar dovt över asfalten
Jag är satans avkomma, här för att skapa kaos
Mitt blod det kokar av helvetets eldar
Och mitt sinne är groteskt, jag smälter in i mängden
Likt Stålmannen döljer jag min riktiga identitet
Med ett par glasögon, av silkeslen metall
Smidd av dvärgar i fångenskap
Förgylld av tusen bröders blod
Under fullmånens nakna glans

Galenskap, hysteri, raseri, jag måste stilla min hunger
Dess groteska skönhet i kött och blod
Jag är ett monster av läskigaste slag
Räds mig, dröm om mig, fantisera om min nakenhet
Öppna ord, rak och ärlig, ljusets hot
Blod av tusen sköna i en dans på bord
Jag är ett monster, av dess läskigaste slag
Psykopat, ler och skrattar hysteriskt
Detta är mörker, hat, helt jävla underbart




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-02-26 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP