Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vi gärna går


I stormens spår


Stormat har det gjort minsann
genom tider som försvann

Egon Julia och Mats
satte oss rejält på plats
Stormeffekten blev enorm
utav Ole Sven och Gorm

Alfrida Hans och Hilde rådde
me än vad vi nånsin spådde
Louis ställde till det sist
blåste tak och bröt av kvist

Fortfarande finns dom här
stormen Gudrun fläkten Per
Vi i naturen gärna går
med raska steg

i stormens spår







Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-26 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP