Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=upzqpdqNDg0


Telefonbedragarna

obildade giriga
vassa på IT och telefoner

helt renons på solidaritet,
humanism, vanlig hänsyn

riktar in sig på gamla som
har svårt med dagens teknik

det är inte nedlagda fritidsgårdar
eller frånvaron av keramiktanter
som får dom att bli hyenor

de är avskum bara
tugga taggtråd




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-26 08:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
De har ingen respekt för kvinnor, de som oftast drabbas. Vilka är det som uppfostrar dem till sådant beteende?
2024-02-27

  Larz Gustafsson VIP
De bör hängas upp och pryglas på Sergels torg.
Satans slödder!
Stoppa asocialdaltet!
2024-02-26
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP