Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mars är en mara

mars

vitt sken
kalla kastvindar
växlande molnighet
vittrorna far i luften,
skoningslöst som
vargar

avslöjar
industritomtens
skräphögar

människans
vintertrötta
glåmighet

solen
säger
glass

mars
svarar
hagel




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-02-27 14:07



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Bäst att närma sig ytterdörren med en viss skepticism.
2024-02-28

  MagisterZ
Suveränt avslut!
2024-02-27

  Månfare VIP
Håll ut!
2024-02-27
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP