Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lätt bukett


Blomkaskad


Får du så en
blomkaskad
efter din begravning
eller blott en lätt bukett

är det inte mer än rätt
att du här får veta

ditt värde sitter inte i
bukett så magnifik
nej den minsta lilla ros
förklarar dig unik

den sin nacke böjer
älskvärt dig upphöjer










Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-27 22:52



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
jag tänkte när vi begravde min lille bror 2016 är vi inte värda mer är det inte bättre vi får blommorna när vi lever.
det var november 2023 min minsta son pappa begravdes han ligger i en urna .
i ett gravkapell skall ner i jorden i vår.
var gör vi mot varandra medan vi lever
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP