Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dottern & jag



Ett tag
Ett uppskattat ögonblick

Fryst i tiden

fick jag vara i din värld

Ditt universum

Jag hängav mig

Förtrollades av din lekfullhet

Rycktes med

Och njöt av vår gemensamma upptäcksfärd till
aldrig tidigare besökta platser

Vi gick vilse i vår omedelbara närhet till hemmet.

Antog rollerna som nyfikna upptäcktsresande.

En trappa en stig,
en lekplats,
en dunge
Allt fick plötsligt ett magiskt skimmer.

Vardagen tog paus
Mitt vuxna jag kopplades bort

Jag var där
Du var där
Jag var fri




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-28 05:45



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Underbart!
2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP