Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


När blommor åter blommar

Snart ska vi alla
åter få se
hur blommor blommar
där i parken
och vi ska känna 
hur vårregnets
ljumma droppar
singlar ner mot marken

snart är vinterns kyla
enbart historik
den biter heller inte längre
våra kinder
och då ska våra
allra tjockaste kläder
inte längre
få vara något hinder

nej för då är åter
den vackra våren här
och den hjälper oss
att leva
då när smältvattnet
från all töande snö
samlas upp 
i varje liten skreva

ja vi hör nu alla
hur en vårvind
ljuvligt virvlar runt
i varje träd
då sitter vi tillsammans
här och där
så ödmjukt betraktande
vår underbara värld

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-29 10:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
And I think to myself
What a wonderful world it is…..
2024-02-29

  Öknens Ros VIP
Så fin vårdikt!
2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP