Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har så svårt för namn



vad heter jag? frågar hon
det är tyst länge i salen jag kan inte svara
den som inte har ett namn finns inte som om jag har förintat henne
det är illa nog men det är inte det värsta det är tystnaden som är skrämmande dom tysta människorna: jag står där naken falsk och hjärtlös
kanske förlåter hon jag har så svårt att glömma




Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-29 17:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eufemia, Anselm och Ambrosius har jag svårt för.
2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP