Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vad gjorde jag


En extra dag


Så har det skett igen
vi fick en extra dag
vad gjorde vi med den
ja inte vet ju jag

En dag som bara finns
var fjärde år att få
den borde vara värd
att sätta guldkant på

Kanhända göra skillnad
för någon i min stad
att uträtta ett ärende
och göra någon glad

Min önskan om förändring
en tanke blev det blott
just som de flesta gånger
det borde jag förstått

Snart är den dagen över
ja blott om en minut
jag kunde handlat bättre

men nu är dagen slut















Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-29 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP