Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


käppar


I hjulet


När jag hade allt
som i en liten ask - kom
käppar i hjulet




Bunden vers (Haiku) av stormengudrun VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-01 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP