Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i ögonen


Jag ser dem


Systematiskt kvalitetsarbete
Värdegrundsarbete
Måluppfyllelse

grundläggande ledord
på en skola

Min rektor ställde mig frågan
under ett utvecklingssamtal:

Ägnar du dig åt forskning
inom något av dessa områden?

Nej, svarade jag,
men jag ser eleverna
i ögonen




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-02 01:19



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
utmärkt - det kunde vi alla ägna oss åt - behövs ett ögonblick ...
2024-03-02
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP