Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten kort fundering befäst i några få ord som betyder så mycket mer än vad som synes vid ett första, andra, tredje och flera påseenden än så ... - Lika aktuell nu och i framtiden som när den tillkom och publicerades här i september 2013!


Att få känna sig älskad och ...

... kunna få åtnjuta
inte bara 
att våga känna tillit 
utan lika mycket
att känna att någon
verkligen känner tillit
till en själv ...

Det Är Väsentligt!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-02 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP